13 srpnja, 2015

Momčadski kup EU - poštom

Marco Caressa, direktor Zone EU, i njegov zamjenik Sergey Grodzenskiy, upućuju nam poziv za ovo natjecanje koje će se igrati klasičnom poštom. Prijevod:

ICCF Europa sa zadovoljstvom poziva sve EU federacije članice na prijavu za ovaj novi turnir igran klasičnom poštom. Partije će se igrati klasičnom poštom, uz opciju igranja e-mailom ako se oba igrača o tome dogovore/slože. Svaka federacija može prijaviti jednu momčad od 4 igrača uz naznaku kapetana momčadi. Samo kapetan momčadi smije komunicirati sa Sucem Turnira (TD).

Svaki igrač igra po jednu partiju protiv svakog od svojih protivnika na određenoj ploči. Turnir će se odvijati u dvije faze, a grupe u izlučnoj fazi sastojati će se od ne manje od po 7 momčadi svaka, dok će u finalu biti najmanje 9 momčadi. Za očekivati je da će u finalu biti moguće osvajati norme za titule. Broj izlučnih skupina ovisiti će o broju prijavljenih momčadi.

Prijave se šalju najkasnije do 30. rujna 2015. godine zamjeniku zonskog direktora Sergeyu Grodzenskiyu (e-mail: grodzenskiys@gmail.com, uz kopiju na RCCA: rcca@chessmail.ru). Početak igre planiran je za 15. prosinca 2015. godine.
Partije se rejtingiraju. Nerejtingirani igrači nastupiti će s rejtingom od 1800. Vrijediti će ICCF rejting lista 2015/4 ili trenutna FIDE rejting lista.

Sve prijave trebaju sadržavati sljedeće:

  • ime i prezime, ICCF ID, poštansku adresu za svakog člana momčadi poredanu po pločama
  • ime i email adresu kapetana momčadi (obavezno je da kapetani momčadi imaju email adresu)

Pristupnine za ovaj turnir nema (natjecanje je besplatno).

Amici sumus.
13.07.2015 Marco Caressa (ICCF EU Direktor Zone) & Sergey Grodzenskiy (Zamjenik)

Pozivamo dakle zainteresirane igrače da ukoliko žele igrati pošalju prijavu izborniku Ivanoviću, koji će onda, ako bude dovoljno zainteresiranih, odabrati momčad i izvršiti prijavu. Original raspis može se pročitati ovdje: EU Postal Team Tournament.

Objavio: Leonardo Ljubičić

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.