29 listopada, 2016

RASPIS 8. FINALA I 9. POLUFINALA POJEDINAČNOG KUPA HRVATSKE U DOPISNOM ŠAHU

Nakon 4 godine stanke obnavljamo natjecanja i u kupu - HKDŠ raspisuje poziv za prijavu na sljedeća nacionalna natjecanja:

FINALE 8. POJEDINAČNOG KUPA HRVATSKE U DOPISNOM ŠAHU

Pravo sudjelovanja imaju:

  • Trojica prvoplasiranih igrača sa prethodnog finala (finale 7. kupa HR) - Lovaković, Ivanović, Kostanjšek
  • Igrači koji su osvojili najmanje 50% mogućih bodova na prethodnom polufinalu igranom klasičnom poštom (polufinale 8. kupa HR - klasična pošta) - Ganza, Jeričević
  • Igrači koji su osvojili najmanje 50% mogućih bodova na prethodnom polufinalu igranom webserverom (polufinale 8. kupa HR - webserver) - Lovaković, Kostanjšek, Milenković

POLUFINALE  9. POJEDINAČNOG KUPA HRVATSKE U DOPISNOM ŠAHU

Pravo sudjelovanja imaju svi registrirani igrači udruge/kluba (nema nikakvih ograničenja u smislu rejtinga, titula, godina, ...).


Pristojba: finale 8 €, polufinale 5 €.

Igra se putem webservera ICCF. Standardni tempo igre od 50 dana (polufinale 40 dana) za 10 poteza, uz 45 dana odmora za svaku kalendarsku godinu igre. Mogući su uvjetni (kondicionalni) potezi. Automatski završetak partije kod pada zastavice i/ili 6-figurnih pozicija.

Tip natjecanja (jedno- ili dvokružno, skupine, ...), te uvjeti za daljnje kvalifikacije biti će određeni u ovisnosti o broju prijavljenih igrača, ali prije početka natjecanja.

Rok za prijavu je 15.11.2016, početak natjecanja predviđen je za 01.12.2016. Prijave slati na email Nacionalnog Delegata (leonardo.ljubicic@st.htnet.hr) ili udruge (hkds.cccc@gmail.com).

Kup je zamišljen kao najmasovnije nacionalno natjecanje, stoga pozivam naše aktivne (i neaktivne!), nove i stare, "jake" i "slabe" igrače dopisnog šaha, kao i igrače redovnog koji su zainteresirani, da se prijave na ovo takmičenje.

Leonardo Ljubičić
ICCF Nacionalni Delegat za HR

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.