27 studenoga, 2016

Raspis 7. WebChess Open turnira

ICCF objavljuje raspis 7. po redu WebChess Open turnira:

O TURNIRU

WebChess Open turnir otvoren je za apsolutno sve igrače na svijetu, bez obzira na prethodno iskustvo igranja dopisnog šaha. Ovisno o broju prijava, igra se u 3 faze (preliminarna, polufinalna i finalna faza). Pobjednici svake grupe napreduju u iduću fazu.

TERMINI

Preliminarna faza počinje u Siječnju 2017., polufinalna u Siječnju 2019. (ili ranije ako sve preliminarne grupe budu prije završene), a finalna u Siječnju 2021. (ili ranije ako sve polufinalne budu prije završene).

NAGRADNI FOND

Ukupni nagradni fond iznosi 6,000 € - pobjednik svake preliminarne grupe dobija vaučer na iznos od 20 €, pobjednik svake polufinalne vaučer na iznos od 50 €, a finalni turnir igra se uz nagradni fond od 2,000 €.

PRIJAVE

Moguće su višestruke prijave po igraču Za nove igrače (igrači koji do sada nisu odigrali niti jednu ICCF partiju) jedna prijava je besplatna. Opcije prijave su kao i uobičajeno:
a) Direct Entry (potreban PayPal korisnički račun) - pristojba iznosi 6 € u tom slučaju
b) preko NF (javljanjem meni) - pristojba je tada 4 €

ROK ZA PRIJAVU, POČETAK NATJECANJA

Krajnji rok za prijavu na ovo natjecanje je 31.12.2016., grupe će biti formirane na serveru početkom Siječnja 2017., uz formalni start 31.01.2017.

Objavio: Leonardo Ljubičić

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.