15 travnja, 2018

Novi postupak za prijavu na turnire


U četvrtak, 19. travnja 2018. godine, ICCF server biti će ažuriran u smislu uvođenja znatnih promjena u način prijave za turnire preko linka „Nova natjecanja“ (New Events), te načina praćenja statusa tih prijava.

Ove promjene odobrene su na kongresu ICCF 2017. u Bugarskoj (prijedlog 2017-031).

Procedura prijave za turnire preko Direktne Prijave (Direct Entry) uglavnom je nepromijenjena – i dalje će te se prijavljivati preko stranice „Nova natjecanja“ (New Events); no sam proces je znatno unaprijeđen, i biti će Vam na raspolaganju puno više informacija o tijeku i trenutnom statusu Vaše prijave.

Sve svoje trenutne prijave biti će Vam dostupne na uvid preko menija „Moje prijave“ (My registrations) pod kategorijom „Igra“ (Playing).

Procedura prijave na ICCF turnire preko svoje nacionalne federacije biti će pak promijenjena, posebno za one koji su do sada prijave radili javljajući se svome nacionalnom delegatu. Umjesto email-a nacionalnom delegatu, sada se prijavljujete preko stranice na linku „Nova natjecanja“ (New Events), te odabirete „Prijava preko Nacionalne federacije“ (National Federation Entry); takva prijava biti će potom provjerena od strane službenika federacije i organizatora turnira prije nego se prihvati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.