16 lipnja, 2020

Rastanak


Poštovani kolege,

prije 10-ak dana završio sam i svoju posljednju partiju dopisnog šaha. Odbio sam daljnje pozive na sudjelovanja u finalu prvenstva svijeta i pozivnom turniru svjetskih prvaka, jer sam još prije godinu dana donio čvrstu odluku o prekidu igranja.

U 45 godina koliko sam aktivan u dopisnom šahu, odigrao sam oko 800 partija, pobijedio na mnogim turnirima, postigao rejting od 2650, osvojio 11 velemajstorskih normi, i titulu prvaka svijeta. Nadam se da sam svojom igrom vratio zajednici barem onoliko koliko sam zadovoljstva igrajući dobio.

Kako završavam sa igraćom karijerom, tako Vas obavještavam da napuštam i ostale obaveze u udruzi, prvenstveno da otkazujem ulogu Nacionalnog Delegata. Cijela hrpa razloga je tu (osobni, zdravstveni, poslovni, …), da ih ne nabrajam. Ova funkcija nije izborna, pa je umjesto mene može nastaviti tko god želi, nužno je dobro poznavanje engleskog jezika, i kvalitetna i brza reakcija u komunikaciji na liniji ICCF-igrači naše federacije. Tko misli da može i želi uhvatiti se ovoga, neka mi se javi, pa ću mu predati obaveze i fajlove i podatke koji su mi dostupni. Naravno, uvijek sam dostupan bilo kome za pomoć i upute.

Slijedi nam izborna Skupština, i dok čekamo predsjednika da je sazove, želim Vam se svima zahvaliti na ovih 5 godina intenzivne suradnje, a staroj gardi i duže.

Amici sumus!

Leonardo Ljubičić

1 komentar:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.