09 svibnja, 2021

NOVI EUROPSKI VETERANSKI KUP

 Objavljujemo prijevod raspisa 

NOVI EUROPSKI VETERANSKI KUP

ICCF Zona 1 (Europa) organizira i poziva na novo natjecanje naziva EU SENIOR CUP koji će se ubuduće održavati svake godine i koji je namijenjen igračkim veteranima.

Prvi EU Senior Cup će započeti 25. lipnja 2021.

Turniri će se priređivati u dvije ili tri faze (ovisno o broju prijava), uz mogućnost osvajanja normi za ICCF titule u svim fazama natjecanja.

Preliminarne grupe bit će sastavljene  od 9 do 13 igrača. Igra se preko ICCF servera.

Standardna vremenska kontrola iznosi 30 dana kao inicijalno vrijeme i 3 dana po svakom potezu, dupliranje nakon 20 dana, sa 20 dana dopusta za svaku kalendarsku godinu. Partije se rejtingiraju.

Prvi EU Senior Cup je otvoren za sve igrače koji su stari 60 godina ili više. Svakako igrači moraju imati navršenih barem 60 godina na dan starta turnira odnosno 25.06.2021.

Igrači se mogu prijaviti ili putem nacionalnog delegata ili, ako su u mogućnosti, putem ICCF Direct sustava.

Upisnina iznosi 6 EUR-a.

Iako u preliminarnim grupama igrači nisu ograničeni brojem prijava, niti jedan igrač ne može se kvalificirati za više od dvije polufinalne grupe odnosno za jedno mjesto u finalu.

Prijave se mogu izvršiti i putem servera na stranici „New Events“. Preporuča se da nacionalni delegati ne odugovlače sa dostavom potvrda o prijavi njihovih igrača.

Prijave poslane elektronskom poštom direktno organizatoru neće biti prihvaćene.

Za najuspješnije igrače predviđene su posebne nagrade u obliku pehara, medalja i certifikata.

Natjecanje započinje 25.06.2021. i završava 25.06.2022. Nezavršene partije koje su bitne za kvalifikaciju bit će procijenjene.

Svi veterani se srdačno pozivaju da nastupe na ovim novim turnirima, kako zbog uživanja u igri tako i zbog prijateljske komunikacije veterana iz Europe.

Andrej Pavlikov, direktor Zone

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.