07 rujna, 2015

Prijateljski meč Češka - Ostatak EU

Raspisan je peti prijateljski meč "jedna federacija protiv ostatka EU". Ovaj put organizator/protivnik je Češka, a meč počinje u Prosincu 2015. Slijedi prijevod raspisa (original):

1. Meč se igra serverom, uz primjenu standardnih ICCF pravila.
2. Igra se na (najmanje) 105 ploča.
3. Svaka zemlja članica Zone 1 (osim Češke) može nominirati 3 igrača za momčad Ostatka EU. Rok za prijavu je 30.11.2015. U slučaju da federacija nominira manje od 3 igrača, biti će dozvoljeno igračima iz druge federacije da zauzmu ta mjesta.
4. Svaki igrač igra dvije partije (jednu bijelima, jednu crnima) protiv svog protivnika na toj ploči. Ukoliko bude potrebno, dozvoljeno je da jedan igrač igra i na dvije ploče.
5. Početak igre je 31.12.2015
6. Kapetani momčadi su SIM Josef Mrkvička (Češka) i GM Artis Gaujens (Ostatak EU). Sudac turnira je SIM Carlos Leon Cranbourne (ARG).
7. Poredak po pločama određuje se prema u tom momentu važećoj rejting listi.

Važno je primjetiti: prijave za igru u ovom meču šalju se izborniku Željku Ivanoviću a ne meni; izbornik će odrediti trojicu koju nominiramo za meč i proslijediti mi na vrijeme svoju odluku. Možemo slobodno prijaviti i više od tri igrača, s tim što će ostali igrati samo ako bude slobodnih mjesta. Potrebno je također slati prijave što prije, a ne čekati zadnji trenutak.

Objavio: Leonardo Ljubičić

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.