01 rujna, 2015

Raspisan izbor za direktora naše zone (Zona 1 - EU)

Sukladno Statutu ICCF, Sekcija 3, članak 22 i 23, te ICCF izbornim procedurama važećim od 01.01.2014, sekcija 4, "... izbori unutar svake zone provode se obično odmah po završetku odgovarajućeg kongresa ...".

Sljedeće procedure i terminski raspored primjenjuje se za izbore direktora zone.

1. Pozivaju se članice federacije Zone 1 da nominiraju kandidata/e za sljedeću poziciju

DIREKTOR ZONE, ZONA 1 (i član Izvršnog Odbora ICCF)

Pravo je svake federacije članice u zoni 1 da nominira kandidate za gore navedenu poziciju, uz uvjet da:
1. je kandidat punopravni član svoje federacije (koja mora biti puna članica ICCF)
2. je kandidat potvrdio da se kandidira svojevoljno.

Nominacije federacija članica treba poslati e-mailom na adrese Revizora Zone 1, Zamjenika direktora zone i Financijskog direktora Zone 1, najkasnije do 15. Listopada 2015.
Svaka nominacija treba sadržavati pisanu izjavu kandidata da se kandidira svojevoljno, zajedno sa osobnom izjavom (po želji) u kojem se daju informacije podrške njegove/njene kandidature.

Kada stignu sve nominacije, informacija o tome biti će distribuirana svim federacijama članicama od strane Revizora čim je prije moguće, kako bi se kandidatima omogućila kampanja. Glasanje će se održati između 15. i 30. Studenog 2015. Kandidat koji dobije više od 50% glasova automatski će se smatrati izabranim.

U slučaju potrebe, drugi krug glasanja biti će organiziran odmah potom, uz krajnji datum završetka 15. Prosinac 2015. Ovime se omogućuje da je Zonski Direktor imenovan i da može nastaviti/započeti svoje dužnosti odmah početkom 2016.

Osobne izjave kandidata ne smiju se objavljivati u komercijalnim glasilima/portalima sve do trenutka kada ICCF distribuira delegatima izjave svih kandidata.

Lobiranja i kampanja ne smiju započeti prije nego li je kompletna lista kandidata, zajedno sa osobnim izjavama, službeno objavljena od strane ICCF.

(U potpisu)
Marco Caressa
ICCF Zonski Direktor EU

Originalni tekst raspisa izbora na engleskom jeziku može se pročitati ovdje.

Objavio: Leonardo Ljubičić

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.