15 srpnja, 2017

Par informacija

Danas ističe rok za prijavu na pozivni turnir španjolske federacije AEAC II. Dobili smo mogućnost nominirati po jednog igrača u svaku od 5 jakosnih grupa. No iznenađujuće imamo samo jednu prijavu (Alen Šerić). Pozivam stoga do kraja današnjeg dana igrače kojima je možda raspis promakao da mi se jave.

Molio bih sve naše članove da odvoje trenutak i srede dio podataka na svojim stranicama ICCF-a koji se odnose na zemlju pripadnosti - radi kvalitetnije evidencije. Stranici pristupate pomoću Personal Settings (Osobne postavke) na dnu početne stranice lijevo. U polje Country (Zemlja) odaberite Croatia/Hrvatska, te postavke jezika po volji (napomena: odabirom npr. hrvatskog jezika defaultna regionalna postavka je Hrvatski (Bosna i Hercegovina) - stoga i tu odaberite Hrvatski (Hrvatska) - slično vrijedi i za Engleski - default je Caribbean, sugeriram United States). Po završetku ovih odabira ne zaboravite kliknuti na Save Changes (Pohrani promjene). Tko želi može usput dodati i svoju fotografiju.

Igrači koji koriste server sa prijevodom na hrvatski jezik, mogu mi poslati primjedbe na eventualno nespretan ili loš prijevod. Zdravko i ja smo prevodili ali ne poznavajući uvijek kontekst, pa su moguće nebuloze.

Koga zanima, može pregledati dnevni red kongresa u Albeni ovdje.

Objavio: Leonardo Ljubičić

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.