03 lipnja, 2021

PROLJEĆE U HKDŠ

Osobito mi je zadovoljstvo objaviti članstvu i svima koji prate naš rad da se proces revitalizacije naše udruge uspješno provodi.

Postupajući prema odlukama Skupštine  izvršene su potrebne promjene u registru udruga RH, završeno je konstituiranje i izbor predsjednika glavnih tijela (Nadzorni odbor i Stegovni sud), imenovani su izbornik i povjerenik za domaća natjecanja.

Sve to rezultiralo je da smo na vrijeme uhvatili korak sa kalendarom ICCF-a, izbornik je uspješno posložio i prijavio naše ekipe za predstojeća natjecanja – polufinale 12. ekipnog prvenstva Europe i IV. memorijalni turnir „Nol van' Riet“.

U ovom razdoblju pridružila su nam se tri nova člana: Milan Bulat, Ratko Vujnović i Patrik Stilinović, kojima ovim putem želim dobrodošlicu, puno dobrih rezultata i zadovoljstva u igri.

Naglašavam  da  će nam u narednom periodu prioritetni zadatak biti oživljavanje i pokretanje sustava domaćih natjecanja i u tom pravcu su poduzete odgovarajuće radnje s ciljem da ista krenu u jesen.

Koristim priliku da pozovem da se još aktivnije uključite u rad udruge jer ona postoji radi vas: šaljite nam razne sadržaje kao što su komentirane partije, teoretska zapažanja  i druge zanimljivosti vezane za dopisni šah. Toj svrsi i služi ovaj blog koji, do daljnjeg, ostaje službeno glasilo  i preporučujem da ga pratite kako bi se pravovremeno informirali o svim aktivnostima unutar i oko udruge.

I na kraju, ali možda i najvažnije, HKDŠ od 1. lipnja 2021.  ima novi glavni poslovni račun:

IBAN: HR9524070001100214829 (OTP banka Hrvatska d.d.)

preko kojeg će se odvijati sve platne transakcije pa vas pozivam da ga ubuduće koristite prilikom uplata članarina/kotizacija, kako bi iste bile sigurne i ispravno evidentirane.

Amici sumus!

Zdravko Tešić, predsjednik


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.